Hotel Real del Mar

Poza Rica - Emerald Coast, Veracruz
Hotel Real del Mar Genel
Hotel Real del Mar Öne Çıkan Resim
Hotel Real del Mar Dış Mekan
Hotel Real del Mar Dış Mekan
Hotel Real del Mar Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Real del Mar
Blvd. Manuel Avila Camacho 2707 Poza Rica - Emerald Coast, Veracruz

Hotel Real del Mar misafirlere Veracruz (Malecon) bölgesinde, Veracruz Akvaryumu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Carranza Deniz Feneri ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Plaza Mocambo Veracruz Alışveriş Merkezi ile 3,2 km (2 mil) ve Veracruz Katedrali ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Hotel Real del Mar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 79 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Room Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x