Hotel Real Comandatuba

Litoral Sul Da Bahia, Una
Hotel Real Comandatuba Genel
Hotel Real Comandatuba Öne Çıkan Resim
Hotel Real Comandatuba Dış Mekan
Hotel Real Comandatuba Dış Mekan
Hotel Real Comandatuba Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Real Comandatuba
Praca Sao Sebastiao, SN Povoado De Comandatuba Litoral Sul Da Bahia, Una

Una bölgesindeki Hotel Real Comandatuba konaklamanızda, Comandatuba Adası Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Comandatuba Adası İskelesi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Comandatuba Ocean Course ile 0,1 mi (0,1 km) ve Comandatuba Ocean Golf Course ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Real Comandatuba misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

48 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x