Hotel Ravesi

Aeolian Adaları, Malfa
Hotel Ravesi Genel
Hotel Ravesi Genel
Hotel Ravesi Genel
Hotel Ravesi Genel
Hotel Ravesi Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Hotel Ravesi
Via Roma n. 66 Aeolian Adaları, Malfa

Hotel Ravesi misafirlere Malfa bölgesinde, plaj yakınında, San Lorenzo Kilisesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Aeolian Museum of Emigration ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pollara Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Rinella Limanı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

14 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Daire
Room
Basic Stüdyo
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x