Hotel Rama Trident

Jammu & Kashmir Ski, Katra
Hotel Rama Trident Genel
Hotel Rama Trident Öne Çıkan Resim
Hotel Rama Trident Dış Mekan
Hotel Rama Trident Dış Mekan
Hotel Rama Trident İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Rama Trident
Railway Road Jammu & Kashmir Ski, Katra

Hotel Rama Trident konaklamanızda Katra bölgesinde, Raghunath Tapınağı ile 1,6 km (1 mi) ve Vaishno Devi Mandir Tapınağı ile 7,9 km (4,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Shalimar Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Krimchi Temples ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 30 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya buhar odası gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda (with Banganga / Helipad Drop)
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (with Banganga / Helipad Drop)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (with Banganga / Helipad Drop)
Room
Grand Royal Double Room, 1 Bedroom (with Banganga / Helipad Drop)
Room
Royal Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası (with Banganga / Helipad Drop)
Room
Family Süit (with Banganga / Helipad Drop)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x