Hotel Rama Heritage

Nashik
Hotel Rama Heritage Genel
Hotel Rama Heritage Öne Çıkan Resim
Hotel Rama Heritage Dış Mekan
Hotel Rama Heritage İç Mekan
Hotel Rama Heritage İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Rama Heritage
Beside Kalika Mandir Near Mumbai Naka , Nashik

Hotel Rama Heritage misafirlere Nashik merkezinde, Ratangad Fort ve Ram Lakshman Tirtha ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sula Üzüm Asmaları ile 8,8 mi (14,1 km) ve Anjneri Hill ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Vejetaryen mutfağı seven misafirler için Ram Krishna ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Nashik bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Royal
Royal Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Balkon
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x