Hotel Rajdhani Plaza

Doğu Hindistan, Ranchi
Hotel Rajdhani Plaza Genel
Hotel Rajdhani Plaza Genel
Hotel Rajdhani Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Rajdhani Plaza Dış Mekan
Hotel Rajdhani Plaza Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Rajdhani Plaza
near kali mandir church road, main road Doğu Hindistan, Ranchi

Ranchi bölgesindeki Hotel Rajdhani Plaza konaklamanızda, Tagore Hill ve Ranchi Lake ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nakshatra Van ile 1,4 mi (2,2 km) ve Hundru Falls ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, bornoz ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x