Hotel Radiant

Koshinetsu, Kijimadaira
Hotel Radiant Genel
Hotel Radiant Genel
Hotel Radiant Genel
Hotel Radiant Genel
Hotel Radiant Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Radiant
Kamikijima 3876 Shimotakai-gun Koshinetsu, Kijimadaira

Hotel Radiant misafirlere Kijimadaira bölgesinde, golf sahasına yakın, Kijimadaira Kayak Alanı yakınında ve Kijimadairayamabikonooka Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Shiga Kogen Kayak Merkezi ile 8,9 mi (14,3 km) ve Nozawa Onsen Kar Sporları Merkezi ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

77 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimiz için portatif vantilatörler bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık tenis kortları sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Ortak Banyo (Japanese style, 10-14㎡)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Traditional Oda (Japanese style, w/toilet only,10-14㎡)
Room
Traditional Oda, Özel Banyo (Japanese style, w/bath&toilet(10-14㎡))
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Traditional Oda, Özel Banyo (Japanese-Western style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x