Hotel Queen Daisy

Castellammare di Stabia
Hotel Queen Daisy Genel
Hotel Queen Daisy Öne Çıkan Resim
Hotel Queen Daisy Dış Mekan
Hotel Queen Daisy İç Mekan
Hotel Queen Daisy İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Queen Daisy
Via Schito,185 , Castellammare di Stabia

Castellammare di Stabia bölgesindeki Hotel Queen Daisy konaklamanızda, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 5,5 mi (8,9 km) ve Piazza Tasso ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x