Hôtel Quai des Pontis

Cognac Şaraphaneleri, Cognac
Hôtel Quai des Pontis Genel
Hôtel Quai des Pontis Öne Çıkan Resim
Hôtel Quai des Pontis Dış Mekan
Hôtel Quai des Pontis Dış Mekan
Hôtel Quai des Pontis Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hôtel Quai des Pontis
16 rue des Pontis Cognac Şaraphaneleri, Cognac

Hôtel Quai des Pontis misafirlere Cognac bölgesinde, nehir kıyısında, Chateau de Cognac ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cognac Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hennessy Cognac Şirketi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Sanat Tarihi Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Nehir Manzaralı
Karavan
Karavan (Caravan Chic)
Kulübe
Kulübe (for 4)
Apart
Apart Daire (Quadruple Lodge Garden View)
Oda,
Oda, Nehir Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Süit,
Süit, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x