Hotel Pushpvilla

Basai
Hotel Pushpvilla Genel
Hotel Pushpvilla Genel
Hotel Pushpvilla Genel
Hotel Pushpvilla Öne Çıkan Resim
Hotel Pushpvilla Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Pushpvilla
Vip Road to Taj Mahal Fatehabad Road Vip Road To Taj Mahal , Basai

Hotel Pushpvilla misafirlere Agra bölgesinde, tarihi bölgede, Tac Mahal ve Shah Burj ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cami ve Jawab ile 1,6 mi (2,6 km) ve Motilal Nehru Park ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

51 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x