Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only

Pasifik Sahili, Tenacatita
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only Genel
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only Genel
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only Genel
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only
Km 20 Federal Highway 200 Pasifik Sahili, Tenacatita

Tenacatita bölgesindeki Hotel Punta Serena & Resorts - Adults Only konaklamanızda, Barra de Navidad Plajı ile 17,6 mi (28,3 km) ve Tenacatita Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede olacaksınız. Bu her şey dâhil otel Melaque Meydanı ile 16 mi (25,8 km) ve Melaque Beach ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restaurante Bellavista restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x