Hotel Punta Franca

Batı Pasifik, Punta Mala
Hotel Punta Franca Öne Çıkan Resim
Hotel Punta Franca Dış Mekan
Hotel Punta Franca Dış Mekan
Hotel Punta Franca Dış Mekan
Hotel Punta Franca Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Punta Franca
Camino a Puerto Escondido Los Destiladeros Batı Pasifik, Punta Mala

Hotel Punta Franca misafirlere Punta Mala Plajı bölgesinde, plajda, Peninsula de Azuero ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Los Destiladeros Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Venao Plajı ile 23,2 mi (37,4 km) ve Puerto Escondido Beach ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Süit, Okyanusa Sıfır
Room
Süit, Okyanusa Sıfır (Upper)
Room
Standard Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x