Hotel Punta Bonita

Las Terrenas
Hotel Punta Bonita Genel
Hotel Punta Bonita Genel
Hotel Punta Bonita Öne Çıkan Resim
Hotel Punta Bonita Dış Mekan
Hotel Punta Bonita Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel Punta Bonita
Jose Antonio Martinez s/n Punta Bonita , Las Terrenas

Hotel Punta Bonita misafirlere Las Terrenas (Playa Bonita) bölgesinde, Cayos Las Ballenas balina gözlem noktası yakınında ve Playa Bonita ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Samaná Körfezi ile 26,4 mi (42,4 km) ve Cayo Levantado ile 31,7 mi (51 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Zemin Kat
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x