Hotel Puesta del Sol

Mendoza Şarap Bölgesi, San Rafael
Hotel Puesta del Sol Genel
Hotel Puesta del Sol Öne Çıkan Resim
Hotel Puesta del Sol Dış Mekan
Hotel Puesta del Sol Yerinde Yemek
Hotel Puesta del Sol Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Hotel Puesta del Sol
20 de Junio 990 Mendoza Şarap Bölgesi, San Rafael

San Rafael bölgesindeki Hotel Puesta del Sol konaklamanızda, Bodega Jean Rivier ve Plaza Italia Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Francia Meydanı ile 1 mi (1,6 km) ve Bodega La Abeja ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Hotel Puesta del Sol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda (interna)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda (externa)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (interna)
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda (interna)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (externa)
Room
Standard Dört Kişilik Oda (externa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x