Hôtel Pruly

Route Napoléon, Cannes
Image Place Holder
Hôtel Pruly
32 boulevard d Alsace Route Napoléon, Cannes

Hôtel Pruly Cannes merkezinde, Rue d'Antibes ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Croisette Sahil Gezi Yolu ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Festival ve Konferans Sarayı ile 0,9 km (0,6 mil) ve Cannes Limanı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x