Hotel Príncipe

Sant Francesc
Hotel Príncipe Genel
Hotel Príncipe Genel
Hotel Príncipe Genel
Hotel Príncipe Genel
Hotel Príncipe Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel Príncipe
Avenida Son Rigo, 14 , Sant Francesc

Hotel Príncipe konaklamanızda Palma de Mallorca bölgesinde, Aqualand El Arenal Su Parkı ile 4,7 km (2,9 mi) ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 12,5 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fundacion Juan March ile 12,7 km ve La Rambla ile 12,7 km mesafede.

Restoranda Hotel Príncipe misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 105 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna, 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x