Hotel Prima

Seul
Hotel Prima Genel
Hotel Prima Genel
Hotel Prima Genel
Hotel Prima Genel
Hotel Prima Genel
Image More +52 fotoğraf
Hotel Prima
536, Dosan-daero, Gangnam-gu , Seul

Hotel Prima konaklamanızda Seul merkezinde, Bongeunsa Tapınağı ve Seven Luck Casino Seoul Gangnam Branch ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel COEX Kongre ve Fuar Merkezi ile 1,6 km ve Apgujeong Rodeo Caddesi ile 1,9 km mesafede.

Cafe Aropa misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli Kore kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 120 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x