Hotel Prestige

Kuzeybatı Bulgaristan, Belene
Hotel Prestige Genel
Hotel Prestige Öne Çıkan Resim
Hotel Prestige Dış Mekan
Hotel Prestige Dış Mekan
Hotel Prestige Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Prestige
ul. Hisarlaka 11 Kuzeybatı Bulgaristan, Belene

Hotel Prestige misafirlere Belene bölgesinde, plajda, Danube River ile 3 mi (4,8 km) mesafede ve Tsenov Ekonomi Akademisi ile 16,7 mi (26,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Svishtov Limanı ile 16,8 mi (27,1 km) ve Svishtov Manastırı ile 20,2 mi (32,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
VIP
VIP Apartment, River View
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

x