Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo

El Bierzo, Canedo
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo Genel
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo Genel
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo Genel
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo Öne Çıkan Resim
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo
Calle La Iglesia SN El Bierzo, Canedo

Canedo bölgesindeki Hotel Prada a Tope - Palacio de Canedo misafirlere kırsal bölgede, Prada a Tope Şaraphanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Vino del Bierzo Şaraphanesi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pittacum Şaraphanesi ile 4,6 km ve Losada Vinos De Finca Üzüm Bağı ve Şaraphanesi ile 8,7 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x