Hotel Pousada Beijamar

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Hotel Pousada Beijamar Genel
Hotel Pousada Beijamar Genel
Hotel Pousada Beijamar Genel
Hotel Pousada Beijamar Genel
Hotel Pousada Beijamar Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel Pousada Beijamar
Estrada da Balsa, 501 Praia de Apaga Fogo Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Hotel Pousada Beijamar misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Apagafogo Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Praia de Araçaípe ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Aquarios Adası ile 0,6 mi (1 km) ve Ilha dos Aquarios ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için minibar olan 33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Quintuplo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x