Hotel Posadas de España Paterna

Costa De Valencia, Paterna
Hotel Posadas de España Paterna Genel
Hotel Posadas de España Paterna Genel
Hotel Posadas de España Paterna Genel
Hotel Posadas de España Paterna Genel
Hotel Posadas de España Paterna Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Posadas de España Paterna
Avenida Leonardo da Vinci, s/n Costa De Valencia, Paterna

Paterna bölgesindeki Hotel Posadas de España Paterna konaklamanızda Teknoloji Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valencia Konferans Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Malvarrosa Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Oşinografi Akvaryumu ile 14,6 mi (23,4 km) mesafede.

Restaurante Hotel Posadas de España Paterna misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 82 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed) (3 Adults)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed) (2 Adutls + 1 Child)
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x