Hotel Posada Toledo

Yucatan Yarımadası, Merida
Hotel Posada Toledo Genel
Hotel Posada Toledo Öne Çıkan Resim
Hotel Posada Toledo Dış Mekan
Hotel Posada Toledo Dış Mekan
Hotel Posada Toledo Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Posada Toledo
Calle 58 No. 487, Centro Histórico Yucatan Yarımadası, Merida

Hotel Posada Toledo misafirlere Mérida merkezinde, Universidad Autónoma de Yucatán ve Jose Peon Contreras Tiyatrosu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Paseo de Montejo ile 0,6 mi (0,9 km) ve Mérida Katedrali ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restaurant Cafe Toledo yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Colonial)
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda (2 pax)
Room
Oda (Colonial 2 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x