Hotel Posada Las Orquideas

Roatan
Hotel Posada Las Orquideas Öne Çıkan Resim
Hotel Posada Las Orquideas Dış Mekan
Hotel Posada Las Orquideas İç Mekan
Hotel Posada Las Orquideas İç Mekan
Hotel Posada Las Orquideas Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hotel Posada Las Orquideas
West End , Roatan

Hotel Posada Las Orquideas misafirlere Roatan bölgesinde, okyanus kıyısında, Half Moon Bay Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Roatán Marine Park ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel West Bay Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Sandy Bay Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Posada Las Orquideas misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Room
Standard Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x