Hotel Pory Roku

Zbiczno
Hotel Pory Roku Genel
Hotel Pory Roku Genel
Hotel Pory Roku Genel
Hotel Pory Roku Genel
Hotel Pory Roku Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel Pory Roku
Czysteblota 3 , Zbiczno

Zbiczno bölgesindeki Hotel Pory Roku konaklamanızda, Lidzbark Kilisesi ile 22,1 mi (35,6 km) ve Doğa Müzesi ile 22,8 mi (36,7 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Przemienienia Panskiego Kilisesi ile 24,5 mi (39,4 km) ve Stefana Zeromskiego Parkı ile 24,6 mi (39,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Zbiczno bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Apart
Apart Daire
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x