Hotel Porto Pirgos

Costa Degli Dei, Parghelia
Hotel Porto Pirgos Genel
Hotel Porto Pirgos Genel
Hotel Porto Pirgos Genel
Hotel Porto Pirgos Genel
Hotel Porto Pirgos Genel
Image More +121 fotoğraf
Hotel Porto Pirgos
Strada Statale 522 Localita Marina di Bordila Costa Degli Dei, Parghelia

Parghelia bölgesindeki Hotel Porto Pirgos konaklamanızda Michelino Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Zambrone Beach ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Tropea Limanı ile 3 mi (4,8 km) ve Cannon Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

18 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x