Hotel Porte de Camargue

Camargue, Arles
Hotel Porte de Camargue Öne Çıkan Resim
Hotel Porte de Camargue Dış Mekan
Hotel Porte de Camargue Dış Mekan
Hotel Porte de Camargue Dış Mekan
Hotel Porte de Camargue Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel Porte de Camargue
15 Rue Noguier Camargue, Arles

Arles bölgesindeki Hotel Porte de Camargue konaklamanızda, Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Museon Arlaten ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cryptoportiques ile 0,5 mi (0,8 km) ve Cryptoporticus du Forum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x