Hotel Portal das Águas

Interior De São Paulo, Aguas de Sao Pedro
Hotel Portal das Águas Genel
Hotel Portal das Águas Genel
Hotel Portal das Águas Genel
Hotel Portal das Águas Genel
Hotel Portal das Águas Genel
Image More +50 fotoğraf
Hotel Portal das Águas
Maximiano Santin, 120 Centro Interior De São Paulo, Aguas de Sao Pedro

Aguas de Sao Pedro bölgesindeki Hotel Portal das Águas konaklamanızda, Carlos Mauro Caddesi ve Octavio Moura Andrade Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Juventude (Gençlik) Çeşmesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Doctor Octavio Moura Andrade City Park ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restaurante DOM QUIXOTE, Hotel Portal das Águas misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

39 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Aguas de Sao Pedro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1055 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda (II)
Room
Standard Oda (II)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x