Hotel Polydoros

Agios Nikolaos Şehri
Hotel Polydoros Genel
Hotel Polydoros Genel
Hotel Polydoros Genel
Hotel Polydoros Genel
Hotel Polydoros Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Hotel Polydoros
3 Koundourou , Agios Nikolaos Şehri

Hotel Polydoros misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Ammoúdi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Agios Nikolaos Arkeoloji Müzesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Folk Museum ile 0,8 mi (1,3 km) ve Voulismeni Gölü ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Deniz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x