Hotel Pod Kamykiem

Zabierzow
Hotel Pod Kamykiem Genel
Hotel Pod Kamykiem Öne Çıkan Resim
Hotel Pod Kamykiem Dış Mekan
Hotel Pod Kamykiem Dış Mekan
Hotel Pod Kamykiem Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Pod Kamykiem
Balicka 51 Rzaska , Zabierzow

Hotel Pod Kamykiem misafirlere Zabierzow (Rzaska) bölgesinde, Tyniec Benedik Manastırı ve Krakow Zooloji Bahçeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Main Market Square ile 5,9 mi (9,4 km) ve Wawel Şatosu ile 11,2 mi (18,1 km) mesafede.

Hotel Pod Kamykiem misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x