Hotel Plestina Ristorante Pizzeria

Colfiorito
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria Öne Çıkan Resim
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria İç Mekan
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria Yerinde Yemek
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria Yerinde Yemek
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Hotel Plestina Ristorante Pizzeria
Via Adriatica 256 Colfiorito , Colfiorito

Hotel Plestina Ristorante Pizzeria misafirlere Foligno bölgesinde, dağda, Colfiorito Arkeoloji Müzesi ve Colfiorito Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel MuPA Paleontoloji ve Arkeoloji Müzesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Tenuta Gorgiano ile 12,8 mi (20,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Plestina restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x