Hotel Plaza Maria

Catacamas
Hotel Plaza Maria Genel
Hotel Plaza Maria Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Maria Dış Mekan
Hotel Plaza Maria Dış Mekan
Hotel Plaza Maria Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Plaza Maria
3ra. Ave. entre 3ra. y 4ta. Calle , Catacamas

Catacamas bölgesindeki Hotel Plaza Maria konaklamanızda, Polideportivo Parkı ve Talgua Mağaraları Arkeoloji Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ulusal Ziraat Üniversitesi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı, Zemin Kat
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

x