Hotel Plaza Londres

Orta Şili, Santiago
Hotel Plaza Londres Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Londres Dış Mekan
Hotel Plaza Londres Dış Mekan
Hotel Plaza Londres İç Mekan
Hotel Plaza Londres İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Plaza Londres
Londres 77 Orta Şili, Santiago

Hotel Plaza Londres misafirlere Santiago merkezinde, Barrio París-Londres yakınında ve San Francisco Kilisesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pontifical Catholic University of Chile (Şili Pontifical Katolik Üniversitesi) ile 0,6 mi (0,9 km) ve Ahumada Bulvarı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. 500 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Santiago bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4304 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Room
Classic Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x