Hotel Plaza Alger

Sidi M'Hamed
Hotel Plaza Alger Genel
Hotel Plaza Alger Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Alger Yerinde Yemek
Hotel Plaza Alger
66 Rue Mohamed Belouizdad , Sidi M'Hamed

Hotel Plaza Alger misafirlere Algiers (Sidi M'Hamed) bölgesinde, Bardo Müzesi ve Cathedrale du Sacre Coeur ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antika Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Musée National du Moudjahid ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

53 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x