Hotel Plaza

Rimini Coast, Cesenatico
Hotel Plaza Genel
Hotel Plaza Genel
Hotel Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Dış Mekan
Hotel Plaza İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Plaza
Viale Carducci, 44 Rimini Coast, Cesenatico

Hotel Plaza size Cesenatico merkezinde, Porto Canale ile 3 dakika yürüyüş ve Grattacielo Marinella ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirabilandia ile 13,5 mi (21,7 km) ve Minyatür İtalya ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yerel mutfak sevenler için Plaza ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x