Hotel Platinum IGI Airport

Mahipalpur
Hotel Platinum IGI Airport Öne Çıkan Resim
Hotel Platinum IGI Airport Dış Mekan
Hotel Platinum IGI Airport Dış Mekan
Hotel Platinum IGI Airport İç Mekan
Hotel Platinum IGI Airport Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Hotel Platinum IGI Airport
NH8, Road Number 4 , Mahipalpur

Hotel Platinum IGI Airport konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Kutub Minaresi ile 9 km (5,6 mi) ve Sarojini Nagar Çarşısı ile 12,2 km (7,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sir Ganga Ram Hastanesi ile 14,1 km (8,7 mil) ve Lajpat Nagar Merkez Çarşısı ile 18,5 km (11,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı SRV Group of Hotels & Res misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 29 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x