Hotel Pirchnerhof

Alpbachtal Ve Tiroler Seenland, Reith im Alpbachtal
Hotel Pirchnerhof Öne Çıkan Resim
Hotel Pirchnerhof Dış Mekan
Hotel Pirchnerhof Dış Mekan
Hotel Pirchnerhof Yerinde Yemek
Hotel Pirchnerhof Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Hotel Pirchnerhof
Neudorf 42 Alpbachtal Ve Tiroler Seenland, Reith im Alpbachtal

Hotel Pirchnerhof misafirlere Reith im Alpbachtal bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Alpbach Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Heiliger Petrus Kilisesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Achensee ile 8 mi (12,9 km) ve Reith im Alpbachtal Belediye Ofisi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hotel Pirchnerhof misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 67 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x