Hotel Pirat

Kalkan, Kaş, Antalya
Hotel Pirat Genel
Hotel Pirat Havuz
Hotel Pirat Havuz
Hotel Pirat Havuz
Hotel Pirat Havuz
Image More +13 fotoğraf
Hotel Pirat
Kalkan Mahallesi İskele Sokak Marina, D:No:3, 07580 Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Akdeniz sahillerinin güzelliğiyle göz kamaştıran tatil beldesi Kalkan’da yer alan Pirat Hotel, doğayla baş başa kalmak isteyenler için muhteşem bir seçenek. Yat limanına ve Kalkan Plajı’na sadece birkaç adım mesafede bulunan otelde konakladığınızda yakın koyları keşfe çıkabileceğiniz tekne turlarına rahatlıkla katılabilirsiniz. 30 yıldan uzun süredir konuklarına hizmet veren Pirat Hotel’de Standart Oda, Suit Oda ve Balayı Suit Oda gibi farklı seçenekler mevcut. Üstelik Balayı Suiti çiftler için özel olarak dekore edilerek süsleniyor. 

Direkt hatlı telefon, kablosuz hızlı internet bağlantısı, banyo telefonu, su ısıtıcı, saç kurutma makinesi, minibar ve klima Pirat Hotel’in tüm odalarında standart olarak bulunuyor. Bilardo ve masa tenisi ise tesis genelinde tüm misafirlere sağlanan aktiviteler arasında. Pirat Hotel’de konakladığınızda ayrıca Kalkan’ın göz kamaştıran sahilinde su sporlarının tadını çıkarabilir, Türk gecesi ve özel organizasyonlarla tatilinizi renklendirebilirsiniz.  

Pirat Hotel’e Kalkan Otogarı’ndan yürüyerek yaklaşık 10 dakikada ulaşmak mümkün. Tesise en yakın havalimanı Dalaman’da yer alıyor. Kaş minibüsleri ise otelin yakınından geçiyor. Bu sayede Pirat Hotel, rahat ulaşım avantajıyla da öne çıkıyor. 

Kalkan merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Kara
Kara Manzaralı Standart Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x