Hotel Pilao

Sao Luis
Hotel Pilao Öne Çıkan Resim
Hotel Pilao Dış Mekan
Hotel Pilao Dış Mekan
Hotel Pilao Dış Mekan
Hotel Pilao İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Pilao
R. VESPAZIANO RAMOS,12 Q 9 - B Filipinho , Sao Luis

Hotel Pilao konaklamanızda Sao Luis bölgesinde, Maranhao Tarih ve Sanat Müzesi ile 6,1 km (3,8 mi) ve Ribeirao Çeşmesi ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Santo Antonio Kilisesi ile 8 km (5 mil) ve Stone of Remembrance ile 8 km (5 mil) mesafede.

Hotel Pilao misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Duplo Solteiro -Standard - Duas camas de solteiro
Quarto
Quarto Triplo Família -Standard- uma de casal e uma de solteiro
Quarto
Quarto Triplo Solteiro -Standard- tres camas de solteiro
Room
Quarto Duplo Casal -Standard - uma cama casal

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x