Hotel Pietrasanta

El Penol
Hotel Pietrasanta Genel
Hotel Pietrasanta Genel
Hotel Pietrasanta Genel
Hotel Pietrasanta Öne Çıkan Resim
Hotel Pietrasanta Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Pietrasanta
Reserva Natural del Lago Guatapé , El Penol

El Penol bölgesindeki Hotel Pietrasanta konaklamanızda Peñol-Guatapé Reservoir ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Piedra del Marial ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Guatape Kayası ile 14,5 mi (23,3 km) ve La Piedra Del Penol ile 15,9 mi (25,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x