Hotel Pierina

Motor Valley, Castrocaro Terme
Hotel Pierina Genel
Hotel Pierina Öne Çıkan Resim
Hotel Pierina Dış Mekan
Hotel Pierina Dış Mekan
Hotel Pierina Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Pierina
Via Nicola Guccerelli 17 Motor Valley, Castrocaro Terme

Castrocaro Terme bölgesindeki Hotel Pierina konaklamanızda, Terme di Castrocaro ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Castrocaro Kalesi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Commissari o del Pretorio Sarayı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Morgagni-Pierantoni Hastanesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x