Hotel Philadelfia

Doğu Endülüs, Peligros
Hotel Philadelfia Genel
Hotel Philadelfia Genel
Hotel Philadelfia Genel
Hotel Philadelfia Öne Çıkan Resim
Hotel Philadelfia Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Philadelfia
Poligono Juncaril c/ Loja, Parc. 122 Doğu Endülüs, Peligros

Peligros bölgesindeki Hotel Philadelfia misafirlere iş merkezinde, Cueva de las Ventanas ve Granada Charterhouse ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Elhamra ile 12 mi (19,3 km) ve Granada Katedrali ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Philadelfia misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

52 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Triple Room for 3 people
Family
Family Room for 3 adults and 1 Child younger than 12 years old

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x