Hotel Petrarca

Rimini Coast, Rimini
Hotel Petrarca Genel
Hotel Petrarca Genel
Hotel Petrarca Genel
Hotel Petrarca Genel
Hotel Petrarca Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hotel Petrarca
Viale Francesco Petrarca,2 Rimini Coast, Rimini

Hotel Petrarca misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Regina Elena yakınında ve Rimini Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Fiera di Rimini ile 4,4 mi (7,1 km) ve Minyatür İtalya ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Hotel Petrarca misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Economy Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x