Hotel Petra

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Baiersbronn
Hotel Petra Genel
Hotel Petra Dış Mekan
Hotel Petra Dış Mekan
Hotel Petra Dış Mekan
Hotel Petra Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Petra
Oberdorfstrasse 142 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Baiersbronn

Hotel Petra misafirlere Baiersbronn bölgesinde, milli parkta, Central-North Black Forest Nature Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hauff's Peri Masalı Müzesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Stadtkirche ile 2,4 mi (3,9 km) ve Klosterreichenbach Kilisesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Business
Business Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x