Hotel Petit Cala Fornells

Serra De Tramuntana, Cala Fornells
Hotel Petit Cala Fornells Genel
Hotel Petit Cala Fornells Genel
Hotel Petit Cala Fornells Genel
Hotel Petit Cala Fornells Genel
Hotel Petit Cala Fornells Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Petit Cala Fornells
Carretera Cala Fornells, 78, Paguera Serra De Tramuntana, Cala Fornells

Hotel Petit Cala Fornells misafirlere Calvia bölgesinde, plajda, Cala Fornells Plajı yakınında ve Playa de Palmira ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Palma de Mallorca Limanı ile 12,3 mi (19,9 km) ve Cala Mayor Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

37 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

5 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x