Hotel Peonia

Rimini Coast, Rimini
Hotel Peonia Genel
Hotel Peonia Genel
Hotel Peonia Genel
Hotel Peonia Öne Çıkan Resim
Hotel Peonia Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Peonia
Viale cormons n35 Rimini Coast, Rimini

Hotel Peonia misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Vespucci ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rimini Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fiera di Rimini ile 3,8 mi (6,1 km) ve Minyatür İtalya ile 4,8 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x