Hotel Pedranzini

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Hotel Pedranzini Genel
Hotel Pedranzini Genel
Hotel Pedranzini Genel
Hotel Pedranzini Genel
Hotel Pedranzini Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Hotel Pedranzini
Piazza Magliavaca 5 Santa Caterina Valfurva Valtelline Vadisi, Italian Alps

Hotel Pedranzini konaklamanızda Valfurva bölgesinde, Stelvio Ulusal Parkı ile 2,6 km (1,6 mi) ve Passo di Gavia ile 6 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Forni Glacier ile 7,2 km (4,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x