Hotel Pearl Afrique

Gulu
Hotel Pearl Afrique Genel
Hotel Pearl Afrique Genel
Hotel Pearl Afrique Genel
Hotel Pearl Afrique Öne Çıkan Resim
Hotel Pearl Afrique Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Pearl Afrique
Acholi Rd , Gulu

Gulu bölgesindeki Hotel Pearl Afrique konaklamanızda St. Joseph's College Layibi ve Gulu Independent Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gulu Üniversitesi ile 2,5 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x