Hotel Paul Riquet

Languedoc Sahili, Béziers
Hotel Paul Riquet Genel
Hotel Paul Riquet Öne Çıkan Resim
Hotel Paul Riquet Dış Mekan
Hotel Paul Riquet Dış Mekan
Hotel Paul Riquet İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Paul Riquet
1 Rue Victor Hugo Languedoc Sahili, Béziers

Hotel Paul Riquet misafirlere Beziers merkezinde, Béziers Méditerranée Tourist Office ve Les Halles de Béziers ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Musee de Biterrois ile 0,6 mi (0,9 km) ve Arenes de Beziers ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Hotel Paul Riquet misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x