Hotel Patria

Doğu Slovakya, Strba
Hotel Patria Genel
Hotel Patria Genel
Hotel Patria Genel
Hotel Patria Genel
Hotel Patria Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Patria
Strbske Pleso 33 Strbske Pleso Doğu Slovakya, Strba

Hotel Patria misafirlere Štrba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Tatra Polonya Ulusal Parkı ve Tatra Dağları (bölge) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Strbske Pleso ile 0,1 mi (0,1 km) ve Tatra Slovakya Ulusal Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

160 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x