Hotel Parkway Inn

South Chennai, Sholinganallur
Hotel Parkway Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Parkway Inn Dış Mekan
Hotel Parkway Inn İç Mekan
Hotel Parkway Inn İç Mekan
Hotel Parkway Inn Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Hotel Parkway Inn
India OLD MAHABALIPURAM ROAD South Chennai, Sholinganallur

Hotel Parkway Inn konaklamanızda Chennai bölgesinde, VGP Universal Kingdom Eğlence Merkezi ile 7,2 km (4,5 mi) ve ECR Plajı ile 7,6 km (4,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel MGM Dizzee World ile 13,1 km (8,2 mil) ve Mayajaal Entertainment ile 14,6 km (9,1 mil) mesafede.

Chai Truck yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x